da, încă trăiesc

ori de câte ori mă întâlnesc cu oameni pe care nu i-am mai văzut de anul trecut, apare inevitabila întrebare: am văzut că nu mai ești pe facebook. ești ok?

fraților, a fi pe facebook nu este dovada existenței pulsului, după cum absența de pe facebook nu implică by default un certificat de deces.

da, am renuntat la facebook. pentru NICIUN alt motiv în afara aceluia că începuse să îmi mănânce prea mult din viață. unde mai puneți că, hater fiind, mă și consumam nervos, mai abitir decît se consumă Gianny când nu ințelege de ce doi ori doi dă la fel ca doi plus doi. mă consumam degeaba, căci în ciuda tutror haștagurilor din lumea, nu o să reușim în vecii vecilor să construim ceva durabil în căcatul ăsta de țară.

să revenim la oile noastre, așadar. da, sunt ok. cei care chiar vor sa aibă vești de la mine îmi pot scrie pe mail. dacă nu au adresa mea de mail, ce să zic? tough luck. înseamnă că nu îmi sunt destul de apropiați. dar găsesc un formular de contact pe pagina blog-ului, așa că nu mai panicați degeaba, da?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.