ikea, servicii, calitate etc.

servicii

servicii de proasta calitate: din seria “una calda, una rece cu ikea“, continuam cu una rece. despre o alta experienta cu ikea, aici.

sambata trecuta, am stat ca tontul acasa intre 15:00 si 18:00, asteptand telefonul echipei de montaj de la ikea. apelul nu a venit, astfel incat am sunat eu. ikea mi-a spus ca seful de la montaj ma va suna pentru a confirma prezenta echipei la apartament. nu era mare lucru, doar doua usi de bucatarie, un rest de saptamana trecuta, cand cele doua mici usi nu au putut fi montate pentru ca imi fusesera livrate busite. livrate busite de catre firma de transport a ikea. iarasi despre servicii de calitate (sic again!).

long story short: cei de la echipa de montaj m-au sunat la 19:30, fara scuze, fara nimic. mi-au comunicat, sec, ca vor fi la adresa indicata in alta ora si jumatate, adica la 21:00. le-am spus elegant fuck-off si am inchis.

domnilor (sic!), care lucrati in servicii (ma refer aici la sectorul tertiar, nu la serviciile secrete), au trecut 27 de ani de la lovilutie si inca nu ati inteles: dumneavoastra aveti nevoie de noi. painica si untul pe care le puneti pe masa copilasilor, noi vi le cumparam. unii din noi nu ne pricepem la ce faceti voi, altii s-ar pricepe, insa sunt prea comozi pentru a pune mana pe scule. either case, din banii nostri mancati. nu invers. iar faptul ca o firma beneficiaza de exclusivitate din partea alteia (pronatur de la ikea), nu da nimanui dreptul de a se comporta discretionar fata de client. aceste servicii, cele de montaj, sunt servicii pe care le platim. nu sunt oferite de ikea. iar daca aveti o programare si vedeti ca nu o puteti respecta, cel putin sunati si anuntati. este o chestiune de minim bun simt. nimic altceva.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.