posibile metastaze

sunt impresionat de puzderia de analiști politici care a invadat România de câțiva ani încoace. tineri sau mai în vârsta, toți își varsă părerile pe sticlă sau hârtie, de parcă ar fi deținătorii adevărului absolut.

ăi de stânga jură pe madam Dăncilă, ăi de dreapta pe Barna. doar alb și negru, fără nunațe de gri.

una dintre părerile care circulă cu din ce în ce mai multă forță se referă la destrămarea PSD-ului, ca un eveniment fericit care ar putea blagoslovi România. eu nu sunt de această părere, chiar dacă disprețuiesc din toată inima acest partid și pe cei care, de-a lungul anilor, l-au condus. dezastrul în care se află acum țara se datorează în proporție de cel puțin șaizeci la sută mafiei jegoase, agramate si rău mirositoare pe care această adunătură de neispraviți a reușit să o creeze, bătându-și joc de buna credință a oamenilor simpli pe care se laudă că îi reprezintă.

însă dispariția de pe scena politică actuală a PSD ar împrăștia metastaze în toate partidele, pentru simplul motiv că reprezentanții PSD sunt precum celulele canceroase. nu se vor resemna, ci vor pătrunde în alte partide, care, cu timpul, ar începe să pută la fel de rău ca FSN-ul iliescian, curul de la care a început să putrezească România. la fel ca celulele caneroase, oamenii (sic!) aceștia ar reuși să invadeze organismele gazdă și le vor aduce moartea.

PSD-ul trebuie să rămână PSD. o tumoră malignă adânc înfiptă in carnea României. dar mai bine o tumoră malignă pe care o poți supraveghea și ține sub control, decât niște metastaze a căror proliferare nu poate fi oprită și care are un singur deznodământ. pieirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *